Story radio
Početna Celebrity 1558 prikaza 28. siječnja 2019.

Zašto je Marijani Batinić sada Božić?

Ne skida osmijeh s lica

Jedna od naših najdražih televizijskih lica, Marijana Batinić, nakon radne zime, sa suprugom Matejem Pašalićem i njihovom uskoro četverogodišnjom kći Enom, zaputila se na skijanje. Iako je sve do nedavno skrivala od javnosti svoj privatni život, u posljednje vrijeme objavljuje sve više obiteljskih trenutaka. 'Nama je Božić', napisala je veselo i s osmjehom na licu voditeljica dok pozira kraj okićenog bora na skijalištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Naime, svojim je pratiteljima pokazala koliko uživa sa svojom kći Enom i društvom koje im se priključilo na godišnjem odmoru, objavivši niz fotografija na svom Instagram profilu, a posebno je ponosna što je njena kći jedinica naučila skijati.

 | Author:

Batinić je mnogima pomogla pronaći ljubav u emisiji 'Ljubav je na selu', a sada je još jednom pokazala kako izgleda njezin život otkad je i sama pronašla svoju ljubav. Za Pašalića se udala u siječnju 2015. godine, a njihova kći jedinica će u veljači proslaviti četvrti rođendan. Nikada nije krila da ju majčinstvo oplemenjuje te koliko cijeni svaki trenutak proveden sa svoje dvije ljubavi.

 | Author:

Komentari