Story radio
Početna Celebrity 1150 prikaza 11. srpnja 2019.

Zatvorili nacionalni park zbog Beyonce

Profimedia.

Posjetitelji su bijesni

Beyonce, 37-godišnja američka pjevačica, radi na snimanju novog spota, prenosi TMZ. Za lokaciju je izabrala američki nacionalni park Grand Canyon i time razljutila neke od ljubitelja kampiranja u poznatom parku. Odabrala je jedno od najljepših mjesta u parku, idilične slapove Havasu, pa je taj dio parka bio zatvoren za ostale posjetitelje. Navedeni slapovi nalaze se odmah do kampa koji je u vlasništvu Havasupai plemena. Vrlo je teško dobiti rezervaciju za boravak u kampu i dnevno je dozvoljeno tek 300 propusnica za ulazak. Tisuće ljudi dobiju odbijenicu na dnevnoj bazi, ali ne i Beyonce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Naime, Havasupai pleme napravilo je iznimku i dozvolilo pjevačici korišenje posjeda na nekoliko sati, a za sigurnost se brine policija. I dok većina posjetitelja jaše magarca do kampa, Beyonce i njen tim su u Grand Canyon stigli helikopterom, snimali su pet sati i onda su otišli. Svemu je prisustvovala i njena kćer, sedmogodišnja Blue Ivy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Podsjetimo, Beyonce je u braku s američkim glazbenikom, 49-godišnjim Shawnom Carterom, poznatijim pod umjetničkim imenom Jay-Z, a vjenčali su se 2008. godine. Par osim kćeri Blue Ivy ima i dvogodišnje blizance, kćer Rumi i sina Sira.

 

 

Komentari