Omiljena blogerica i influencerica, 28-godišnja Ella Dvornik, redovno s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli zanimljive trenutke iz svog života, a nerijetko se mnogobrojnim obožavateljima požali i na stvari koje ju muče. Tako je 28-godišnjakinja odlučila putem svog Facebook profila progovoriti o problemu s kojim se suočavaju mnoge žene, a ako je suditi prema komentarima, Ella je ovog puta naišla na mnoštvo istomišljenika. 

Naime, majka jednogodišnje Balie Dee, na svom je Facebook profilu podijelila vlastito iskustvo nošenja silikonskih grudnjaka, a s njom su se poistovjetile i njezine mnogobrojne pratiteljice. 'Kupila sam ona silikonska prekrivala za bradavice. I obukla majicu i izgledalo je kao da imam gigantske bradavice. Morat ću selotejp zaljepit', zaključila je na kraju 28-godišnjakinja. 

Ellina objava ubrzo je izazvala lavinu komentara, a mnoge su se obožavateljice složile s mladom blogericom oko nepraktičnosti spomenutog predmeta. ' Istina, drži sat, dva i onda krene kliziti... Niti navući, niti skinuti. Po meni glupost', napisala je jedna od pratiteljica dok su se mnogi u komentarima složili i kako mladoj blogerici zapravo silikonski grudnjak uopće nije potreban. 'Što će ti? Ionako nemaš što prekrivati, u majici bez grudnjaka izgledaš elegantno', 'boli te briga, pokaži bradavice, ako mogu muškarci, možemo i mi', neki su od komentara podrške upućene osebujnoj blogerici.