Po zanimanju sutkinja, sada u zasluženoj mirovini, Đurđa Tedeschi na najbolji mogući način utjelovljuje koncept stilske ikone, žene koja točno zna što želi, ali i čime se zaodjenuti u stylish svakodnevici te kako to predstaviti na najbolji mogući način. Njezin stil sada se pretočio i na obiteljsku ljetnu rezidenciju u Dubrovniku, koja odiše profinjenošću i modernim detaljima te izaziva zavist svojim interijerom.

Za ovaj bajkoviti prostor zaslužan je Studio Franić Šekoranja, stručnjaci za aranžiranje cvijeća i uređenje interijera, a rezultatom svoga rada pohvalili su se i na Instagramu gdje je objavljena snimka koja mnogobrojnim pratiteljima omogućava virtualnu šetnju kroz novu rezidenciju obitelji Tedeschi.

Većina modnih znalaca na spomen Đurđe Tedeschi, majke prvog čovjeka Atlantic Grupe Emila Tedeschija, reći će kako ne samo da je uvijek besprijekorno dotjerana i ima svoj prepoznatljiv stil, nego i da od nje valja učiti o modi, stoga ni ne čudi da ni kada je riječ o uređenju njezinog interijera, ne pristaje na kompromise, već traži perfekciju. Tako se u njezinom novom dubrovačkom domu pazilo na svaki detalj, a naglasak je na bijeloj boji i mnogo svjetlosti. Eksterijer kuće je također pomno planiran, a osim mnoštva zelenila u dvorištu se nalazi i luksuzni bazen te moderne drvene ležaljke za opuštanje.