Jordan Parke, 23-godišnji muškarac iz Manchestera želi izgledati baš kao svjetska reality zvijezda Kim Kardashian. Međutim upravo silni zahvati koje radi kako bi uspio doći do konačnog cilja su ga zamalo stajali života. Naime, silikonski implantanti koji su mu ugrađeni u stražnjicu zapravo su namijenjeni za grudi. Mladić je ostao šokiran nakon tog saznanja jer, kako tvrdi, u turskoj bolnici su mu ugradili silikone za grudi kako bi smanjili troškove. Zbog pucanja i curenja implantanata mogao je umrijeti od sepse da nije otkriveno na vrijeme.

Osim toga, ovaj mladić je preko 100 tisuća funti potrošio na brojne filere za usta, botoks, ali i dizajnersku odjeću koju 38-godišnja Kim nosi. Njegova opsesija započela je još prije 12 godina kada je prvi put gledao popularnu emisiju 'Keeping Up with the Kardashians'. Nakon toga, ovaj vizažist prošao je sve moguće tretmane, od onih botoksom do iscrtavanja obrva, kako bi ispunio svoju dugogodišnju želju.

Vizažist je sveukupno prošao više od 50 tretmana punjenja usana od kojih jedan košta 350 funti. Međutim za ovog posve osebujnog 23-godišnjaka Kim je savršena, bilo da je riječ o njezinoj kosi, odjeći ili nečem drugom, a u opsesiji reality zvijezdom, unatoč činjenici da bi ga mogla stajati života, Jordan ne vidi ništa loše.