Nakon što je jučer zabrinula obožavatelje fotografijom na Instagramu na kojoj ima povez i oblog preko lijevog oka zbog modrice, ne objasnivši koliko je ozljeda ozbiljna, latinoamerička pjevačica i glumica Jennifer Lopez pohitala je danas u bolnicu na pregled. Pri izlasku više nije nosila oblog, ali joj se na kapku mogla vidjeti kontuzija nastala od udarca. Je li riječ o nezgodi prilikom plesnih proba za koncert ili nešto drugo, zasad još nije poznato. Ipak, čini se kako njeni obožavatelji mogu odahnuti i kako će JLo biti u stanju nastaviti planiranu svjetsku turneju. 

Podsjetimo, 49-godišnja pjevačica trenutno je na svojoj četvrtoj turneji 'It's my party tour'. Turneju je organizirala kao svojevrsnu proslavu svog 50. rođendana koji će proslaviti 24. lipnja. U sklopu turneje obići će četiri kontinenta - Sjevernu Ameriku, Europu, Aziju i Afriku, a održat će ukupno 36 koncerata.

Osim što ima pretrpani koncertni raspored uoči ulaska u šesto desetljeće života, JLo se uskoro namjerava i vjenčati za 43-godišnjeg bivšeg igrača bejzbola, Alexa Rodrigueza, koji će joj biti četvrti suprug. Najprije je bila sa 44-godišnjim glumcem Ojani Noom, a zatim sa 49-godišnjim Crisom Juddom. Treći brak joj je bio i najduži, trajao je deset godina s pjevačem Marc Anthonyjem, s kojim ima 11-godišnje blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida.