Popularni Dynamo 35-godišnji mađioničar pravog imena Steven Frayne, proslavio se TV showom 'Dynamo: Majstor nemogućeg', koji se prikazivao i u Hrvatskoj. Svoje je iluzionističko umijeće svijetu predstavio i na rasprodanoj turneji 'Seeing Is Believing Arena Tour' 2016. godine, a osim toga putovao je svijetom, susretao poznate zvijezde kojima je pokazivao svoje trikove te izvodio nastupe na ulici koji su ljude ostavljali bez riječi. Ipak, sada svoje obožavatelje nije šokirao neobjašnjivim trikovima, već tužnom viješću. Naime, popularnom Englezu pakistanskih korijena liječnici su još u tinejdžerskoj dobi dijagnosticirali Chronovu bolest - upalnu bolest probavnog sustava. Kako bi osvijestio svijet o posljedicama ove opake bolesti, Dynamo objavio šokantnu fotografiju na Instagramu na kojoj ne nalikuje sebi. 

Osim fotografije, na Twitteru je objavio i video uradak u kojem je ispričao kako je prošlo ljeto završio u bolnici zbog trovanja hranom, a zbog lijekova koje mora piti, nekontrolirano se udebljao.

'Jedna od gorih nuspojava bolesti jest artritis - bole me svi zglobovi u tijelu - prsti, koljena, vrat, gležnjevi, ruke..., što je zbilja grozno kada si mađioničar jer ne možeš ni pomiješati špil karata', požalio se. Dodao je kako je kao 18-godišnjak skoro umro tijekom operacije na kojoj je završio zbog komplikacija uzrokovanih Chronovom bolešću. 'Danas sam se pomirio s činjenicom da ću je jednoga dana vjerojatno morati nositi. Nije to kraj svijeta. Moja baka je također ima, a i dalje je najcool osoba koju poznajem', zaključio je svjetski poznati mađioničar.