Američka reality zvijezda, 34-godišnja Khloe Kardashian otkrila je da razmišlja o plastičnoj operaciji grudi. Razlog? Njezine grudi, kaže, nisu što su bile nakon što je prošle godine rodila kćer True. 

Khloe je bila na slavljeničkom tulumu Diane Ross koja je proslavila 75. rođendan. Jedan trenutak je izdvojila i za svoje fanove na Instagramu. Snimila je svoj dekolte i nahvalila grudnjak.

'Dragi momci, grudnjaci poput ovih tjeraju me na ideju da svoje grudi podvrgnem operaciji. Naime, kada skinem taj magični grudnjak, vjerujte mi, ništa posebno od mojih grudi ne ostane. Trudnoća i porođaj uzeli su svoje. No, dok postoje grudnjaci i šminka, dobro je', iskrena je Khloe. Zanimljivo, čitatelji je nisu kritizirali što je nezadovoljstvo izgledom povezala s porođajem, već su je uglavnom odgovorali od ideje da ode na plastičnu operaciju jer je, kažu, lijepa takva kakva jest. 

Inače, Khloe je zagovarateljica estetskih intervencija na tijelu koje uspoređuje s klasičnom šminkom. 'Mislim da bi na estetske korekcije trebalo gledati kao i na običnu šminku. Budimo iskreni, mi svaki dan na sebe stavljamo maske i prikrivamo nedostatke. Kada obojite kosu, mijenjate svoj prirodan izgled, i pritom ne mislite da radite nešto loše. Mislim da ljudi ne trebaju izbjegavati plastične operacije, dok god je to njihova osobna volja i izbor', rekla je nedavno za Cosmopolitan.