Modna dizajnerica i bivša spajsica Victoria Beckham na svome Youtube kanalu, gdje obično objavljuje samo videe svojih kolekcija, sada je odlučila podijeliti i dio privatnog života. Naime, u live videu kojeg je postavila, pružila je uvid u svoju hotelsku sobu u New Yorku.


Apartman je pun posteljine, odbačenih papuča, boca s vodom i još puno stvari razbacanih posvuda. Nenapravljen krevet, stvari iz kofera razbacane posvuda, a kupaonica prepuna šminke, vate za skidanje šminke i bezbroj bočica raznih losiona te kozmetičkih pripravaka.  Victoria u videu izjavljuje da takva neurednost izluđuje njenog supruga Davida Beckhama, te da bi dobio napadaj panike kada bi vidio koliko je zapravo neuredna.

Inače, Victoria se boji bakterija pa sve dezinficira prije i nakon upotrebe, ali neurednost joj ne smeta. Doduše, ujutro se voli probuditi u urednom prostoru, pa nerijetko do kasnih večernjih sati posprema sav nered koji je napravila kako bi ujutro sve bilo besprijekorno. Iako je poznato kako ova uspješna žena jako drži do zdrave prehrane i vježbanja i njoj je ponekad potrebno opuštanje, pa u tim situacijama posegne za bocom tekile. Najdraža marka tekile joj je Don Julio iz 1942. godine, čije cijene se kreću oko 120 funti po boci, odnosno oko 1000 kuna.