George Clooney, 58-godišnji glumac i njegova 41-godišnja supruga, Amal, za 'People' magazin su otkrili da otvaraju vrata svog doma na jezeru Como, u Italiji. Kao dio kampanje za podizanje donacija za 'Clooney zakladu za pravdu', slavan par je odlučio jednom sretnom paru pokloniti dolazak u Italiju, gdje će ih imati priliku upoznati. 

'Bok, ja sam George, suprug Amal Clooney i ovim putem vas pozivamo na zajedničku večeru, na jezeru Como', glasi video pozivnica. No, nakon što su se glumac i snimatelj složili da javnost više simpatizira Amal, prebacili su fokus na nju. 'Tako je, kao dio kampanje naše zaklade, pozivamo Vas i Vašeg gosta na zajedničku večeru s Amal, svjetski poznatom pravnicom, profesoricom koja se bori za ljudska prava, i sa mnom...glumcem', našalio se. 

Podsjetimo, slavan par se vjenčao 2014. godine, a svojevremeno je izjavio kako je svaki dan svog života sretan. 'Imam sreće u karijeri, sretan sam da sam pronašao savršenu partnericu. Ponekad se u životu ne događa sve po vašem rasporedu, ali s vremenom pronađete osobu s kojom ste uvijek trebali biti. Tako se ja osjećam i znam da se i Amal tako osjeća' izjavio je svojevremeno poznati glumac.