U dramskoj seriji 'Pogrešan čovjek' pažnju gledatelja posebno je privukao 36-godišnji Saša Joksimović, i to ne samo zbog sjajne glume nego zato što je brat slavnog pjevača, 46-godišnjeg Željka Joksimovića, piše RTL. Kako stvari stoje, mlađi brat popularnog pjevača mogao bi mu preoteti velik dio obožavatelja. Saša fizičke usporedbe s bratom doživljava kao veliki kompliment i često ističe kako mu to nimalo ne smeta nego je iznimno ponosan što ima takav uzor.

Iako se serija snima od jutra do večeri, Saša je oduševljen atmosferom na setu, baš kao i njegovi kolege koji otkrivaju da se odlično uklopio u ekipu i da je uvijek veselo u njegovu društvu. Premda glumi Vukoju, pacijenta koji je bori s alkoholizmom, pa je uglavnom u tužnom raspoloženju, Saša otkriva kako sve to nadoknadi u stankama između snimanja, kad s kolegama uživa u šalama i nerijetko slatkim zalogajima koje pripreme starije kolegice, sve redom vrsne kuharice.

U privatnom životu Saša je već devet godina u sretnom braku s producenticom Nevenom Joksimović s kojom ima devetogodišnjeg sina Iliju.

Željko Joksimović ima zgodnog, mlađeg brata
Story