Iako je svoju karijeru već davno razvio u željenom smjeru, obiteljski život za Željka Joksimovića dugo je bio nepoznato područje u životu. Ovaj 45-godišnjak nedavno je svoju obitelj proširio s čak dva članka - blizankama Anom i Srnom, a uz njih od prije ima sina Kostu. Kako na poslovnom planu ima veliku podršku obožavatelja koji ga kao vojska prate na svim nastupima i na sav glas pjevaju njegove hitove, Željko se napokon mogao posvetiti obiteljskom životu i onome što mu je nedostajalo da njegova sreća bude potpuna. Tako se vrlo često on i suprugaJovana  druže sa sinom Kostom i četveromjesečnim blizankama, a sreći nema kraja kada im se u tome pridruži i Mina, Željkova kćer iz prvog braka.

Ponekad, zbog poslovnih prilika, Željko nije u mogućnosti biti s obitelji, ali to vrijeme uvijek nadoknadi. 'Ti naši sitni rituali ne razlikuju se mnogo od onih koje imaju druge obitelji. Pravili smo ručak za obitelj, viđali se s kumovima i bliskim prijateljima, otišli u crkvu za Božić, uživali smo u praznicima, a našli smo vrijeme i samo za sebe. S nama je bila i Mina, igrala se sa djecom po cijeli dan, bilo nam je lijepo', ispričao je pjevač za Glossy.
Željko je svjestan da najbolji rezultati proizlaze iz posla koji se radi iz ljubavi pa je i on tako spojio obiteljsku toplinu s poslovnim prilikama. 'Inspiraciju za glazbu svakako pronalazim u svojoj djeci, obitelji, supruzi, ali i mnogim drugim stvarima sa strane. Ona je neobična stvar. Dođe u nekim sasvim nenadanim trenucima, kao što je vožnja automobilom, tijekom izlaska na scenu uoči koncerta, tijekom razgovora s prijateljima...', ističe regionalna zvijezda.
Iako su oboje stalno zaposleni, lako se dogovaraju oko roditeljskih obaveza. 'Uspijevamo se nekako organizirati s obzirom na brz ritam života. Ne žalimo se. Vrijeme koje imamo samo za nas provodimo maksimalno kvalitetno', objašnjava Željko i kaže kako su blizanke prave maze zbog čega mu je još draže provoditi vrijeme s njima - 'Po mnogo čemu su različite u karakteru, ali obje se vole maziti i vole da im se posvećuje pažnja. Kao i svako dijete. Specifično je to s blizankama jer sve morate raditi duplo. Ali, nama je to uživanje i pravi blagoslov.' Kada je maleni Kosta u pitanju, Željko kaže da je sin i brat za poželjeti. 'Postavio se kao stariji brat, zaštitnik, i pazi ih na svakom koraku. Naravno da se trudimo ni njega ne zapostaviti jer je i on još veoma mali.' Autor: A.S. Foto:Instagram