Željko Joksimovići njegova supruga Jovana roditelji su jednogodišnjih blizanki Srne i Ane te četverogodišnjeg sina Koste, a sve svoje slobodno vrijeme provode upravo s njima. Budući da se i on i supruga Jovana često pojavljuju na televiziji, Željko je za srpski Kurir otkrio prepoznaju li ih djevojčice kada ih vide na malom ekranu.

'Srna je malo više svjesna, dok Ana reagira na mamu. Napravio sam im špicu za 'Jutarnji program' i čim krene glazba, Ana, što god radi, ostavi i kaže: 'Mama'. Znači ona ima glazbenu asocijaciju da će poslije špice vidjeti mamu i to mi se sviđa. A Srna reagira na mene', rekao je i tako otkrio da je Ana mamina mezimica, dok je Srna prava tatina djevojčica.

Inače, par je povodom rođenja blizanki, prema navodima domaćih medija, otkupio luksuznu vilu vrijednu 2,5 milijuna eura. Više ukućana zahtjeva i veći prostor pa će tako zemljište od 2000 kvadratnih metara zasigurno zadovoljiti njihove potrebe. Veliko dvorište, bazen na otvorenom i dječje igralište s ljuljačkama i klackalicama samo su neki od sadržaja u kojima djevojčice, zajedno s bratom mogu uživati.