Poznati glazbenik Željko Joksimović pokazao je još jednom da se u očinskoj ulozi snalazi jednako vješto kao i u onoj pjevačkoj. Brižni otac pobrinuo se da njegove dvije najmlađe kćeri, sestre blizanke Srna i Ana i njegov sin Kosta budu sigurni prilikom svakog putovanja. Obiteljski izleti s malom djecom česti su način opuštanja u društvu najbližih i nerijetko iziskuju posebne mjere opreza kako bi protekli u savršenom redu bez neželjenih okolnosti.


Na fotografiji koju je podijelio s obožavateljima na svom Instagram profilu, Željko je pokazao tri udobne dječje sjedalice u automobilu i tako još jednom dao do znanja da su mu njegova djeca na prvome mjestu. 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on


Par je povodom rođenja blizanki, prema navodima domaćih medija, otkupio i luksuznu vilu vrijednu 2,5 milijuna eura. Više ukućana zahtjeva i veći prostor pa će tako zemljište od 2000 kvadratnih metara zasigurno zadovoljiti njihove potrebe. Veliko dvorište, bazen na otvorenom i dječje igralište s ljuljačkama i klackalicama samo su neki od sadržaja u kojima će djevojčice moći uživati kada ne putuju u svojim novim, udobnim sjedalicama.