Pjevač Stefan Živojinović, mlađi sin 58-godišnje srpske pjevačice Lepe Brene, izjavio je da se želi oženiti, prenosi portal Kurir. Rekao je da njegova majka nestrpljivo čeka da on uplovi u bračne vode kako bi njihova obitelj dodatno porasla. 'Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao im da se ženim', rekao je 27-godišnjak i dodao da bi mu dobro došao neki sin ili kćer, a njima još jedno unuče.

Stefan je objasnio i da se ne može zaljubiti na prvi pogled, niti brzati u brak: 'Treba mi godina, dvije, tri da dobro upozam tu osobu, da vidim da li me zaista voli, pa tek onda mogu razmišljati o vjenčanju'. Osim toga, pjevač je otkrio i kakve osobine bi trebala imati njegova potencijalna supruga. 'Bitno mi je da ima svoj posao i ambicije. Što će mi djevojka koja gleda u mene kao tele', rekao je i dodao da bi se volio vjenčati s djevojkom koja nije dio estrade.

Podsjetimo, u obitelj Lepe Brene i njenog supruga, 55-godišnjeg bivšeg tenisača Slobodana Bobe Živojinovića, u ožujku je stigla prinova. Posinak pjevačice, 33-godišnji Filip postao je otac. Dobio je sina Aleksandra sa suprugom, 23-godišnjom pjevačicom Aleksandrom Prijović, a obitelj ne krije koliko im je veselja u život unio četveromjesečni dječak.