Američka glumica Gwyneth Paltrow otkako se zaručila za producenta Brada Falchuka ne skriva koliko je sretna i više je puta naglasila kako je oko svega jako uzbuđena. Tako je već pripremila i djevojačku zabavu za pamćenje na koju je pozvala svoje najbliže prijateljice i kolegice, a sumnjalo se čak i da se ta zabava pretvorila u tajno vjenčanje. Ipak, to je izgleda bio samo trač jer je izvor blizak glumici za strane medije izjavio kako se Gwyneth dvoumi oko osobe koja će je otpratiti do oltara.

Tako joj je, navodno, na pamet pala suluda ideja da je drugom muškarcu preda njezin bivši suprug, pjevač i frontmen grupe Coldplay, Chris Martin. Glumica i pjevač nakon 'svjesnog razdvajanja', ostali su u prijateljskim odnosima, a jednom je prilikom čak izjavila kako joj je Chris 'poput brata'. Bivši supružnici imaju 13-godišnju kćer Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa, a u braku su bili 13 godina.

Osim bivšeg supruga, Gwyneth razmišlja i o tome da do oltara prošeće ruku pod ruku s priznatim redateljem Stevenom Spielbergom, kazao je izvor blizak glumici. Spielberg je naime, glumičin kum ali i osoba koja je zaslužna za njezinu glumačku karijeru. Naime, kada joj je bilo 18 godina, pitao ju je bi li željela nastupiti u filmu 'Kapetan Kuka'. Ona je pristala i od tada ostvarila brojne glumačke uspjehe.