Iako je simpatična pjevačica Franka Batelić nedavno uplovila u bračnu luku sa svojim voljenim Vedranom Ćorlukom, a glazbena karijera sve joj je uspješnija, mlada Istrijanka ne može se pohvaliti savršenim životom. Naime, osim što ona i Vedran imaju brak na daljinu jer njezin suprug trenira u dalekoj Rusiji, Franka zbog studenstkih i poslovnih obaveza, nema vremena za opuštanje i zabavu, a kako joj je trenutačno svakodnevica užurbana požalila se i putem društvenih mreža. 

Tako je na Instagramu objavila popularni selfi iz lifta i uz fotografiju napisala: 'Sredina tjedna, sredina dana. Jureća oprema. Work hard bez play hard je moj trenutni životni moto! Ali sve je stvar balansa, barem tako kažu? I ajde, barem smo još u kratkim hlačicama!'

Za svoju iskrenu objavu, Franka je dobila mnoge pohvale kao i komplimente za besprijekoran stajling, no nekima je ipak bilo žao što nije pokazala svoje lijepo lice na kojem uvijek blista širok osmijeh.

Podsjetimo, osim što stvara nove pjesme i održava koncerte, Franka marljivo studira na pravnom fakultetu na kojem je čeka još svega par ispita do diplome. 'Povratak knjigama. Osmijeh vara! Dobila sam par poruka gdje sam nestala pa da prijavim svoj trenutni status. Sigurna sam da vas ima još! Ajmo ljudi rokovi su blizu! Nema predaje!', napisala je simpatična pjevačica krajem kolovoza pored fotografije na kojoj je pozirala nad stolom punim knjiga i skripti.