Antonija Stupar Jurkin, bivša TV voditeljica, svojim je pratiteljima na društvenim mrežama demonstrirala kako izgleda godišnji odmor na selu. Lijepa brineta, putem Instagrama je objavila seriju fotografija koje uprizoruju njezine radne avanture na seoskom imanju. Ljetovanje daleko od glamura kakvom u ovim vrućim mjesecima pribjegavaju mnoge zvijezde, Antonija provodi vozeći traktor, zgrćući sijeno i obrađujući vrt.

Ako je suditi prema ozarenom osmijehu na njezinom licu, da bi se dobro zabavila nisu joj potrebne fancy koktel zabave u luksuznim beach barovima, niti grandiozni pogledi s terasa skupocjenih hotela jer Antonija ima dovoljno posla da je drži zaokupljenom. Pritom, kao i uvijek, atraktivna Zagrepčanka izgledala je besprijekorno u sportskom izdanju. Za svoj pothvat, Antonija je odjenula tek običnu bijelu majicu koju je sparila s tamnim kratkim hlačama i sportskim tenisicama.

U komentarima na njezinu objavu, od pratitelja su ju dočekale riječi hvale za njezin trud. 'Samo naprijed, tako se to radi i kod nas na selu.', 'Nema labavo', 'Dobro da si brak već obavila, u suprotnom... To bi bilo to... Ljubav je na selu.', neki su od komentara kojima su pratitelji podržali vrijednu Antoniju.