46-godišnja glumica Shannen Doherty koju najbolje pamtimo po ulozi Brende u seriji 'Beverly Hills', otkrila je svoj najveći strah nakon što se godinama mukotrpno borila s rakom dojke. Glumica se, naime, bori sa strahom da će joj se bolest vratiti ili da će ponovno oboljeti od neke druge bolesti. Svoje teške trenutke dijelila je s obožavateljima na društvenim mrežama, a na taj način je održavala kontakt i s ljudima koji prolaze isto, pišu strani mediji.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Otkako joj je 2015. godine dijagnosticirana bolest, prošla je mastektomiju, kemoterapije i zračenja. Bitku je dobila, no strah od bolesti je još prisutan. 'Zatekneš se kako razmišljaš 'Ah, bole me kosti. Znači li to da imam i rak kostiju?' Ne prođe dan, a da se nakon buđenja ne zapitam je li sve normalno? Onda kao da pljusnem samu sebe i kažem si da je sve u redu i da sam smiješna', napisala je glumica.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Shannen trenutno čeka i svoju posljednju rekonstruktivnu operaciju. 'Nervozna sam svaki put kad idem pod nož. Oblačenje kupaćeg kostima bit će moje malo slavlje, jer ću znati da je sve isto kao nekad', zaključila je Shannen. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Getty