Zlata Mück Sušec, omiljeno lice HRT-a, ali i glas radija Antene Zagreb, svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, no danas je s nama ipak podijelila nekoliko trenutaka. Naime, u lipnju ove godine, ova 33-godišnjakinja se nakon porodiljnog vratila na male ekrane i radijski eter. Od posla je izbivala čak 13 mjeseci, a za Story.hr je otkrila što joj povratkom na posao najteže pada, ali i kako je sada živjeti s četiri dečka pod istim krovom. 

Na pitanje je li joj nedostajao posao, Zlata je kratko i jasno, sa smješkom odgovorila: 'Ne'. Ova majka dvaju dječaka, četverogodišnjeg Tina i jednogodišnjeg Karla, priznaje da joj i dalje jako teško padaju ranojutarnja buđenja. 'Svaki dan, kad radim na televiziji, alarm mi zvoni u 05:04', ispričala nam je i otkrila da se i dalje zbog malenog sinčića budi noću, zbog čega se spavanja u komadu ni ne sjeća. 

Nakon porođaja, Zlata sada živi s četiri dečka, dva sina, suprugom Sašom Sušecom i psom imena Bo. 'Super je živjeti s njima, kad ja zagalamim, svi se poredaju', ispričala nam je nasmijana Zagrepčanka. Rekla nam je da je Tin odlično prihvatio Karla. 'Ma super, jako je pažljiv i nježan', otkrila nam je. 

Prisjetimo se, Zlata i Saša stali su pred oltar u travnju 2013. godine, prije čega su bili pet godina u vezi. Godinu dana poslije, dobili su malenog Tina, a u lipnju ove godine, na svijet je stiglo i njihovo drugo dijete. Unatoč velikoj količini posla zbog tri emisije u koje radi, njena trudnoća prošla je odlično, a nešto prije rođenja drugog djeteta otkrila je da ona i Saša ne mogu biti sretniji i uzbuđeniji zbog prinove u obitelji.