Američka tenisačica Serena Williams odlučila je promijeniti boju kose, odnosno dodatno ju posvijetliti. Sada je i službeno postala plava. Obožavatelji tenisa, ali i 37-godišnje Serene oduševljeni su njezinim povratkom na teren, ali i sjajnom figurom koju je uspjela održati nakon rođenja djevojčice Alexis Olympije.

Neosporivo je da Serena nakon svoje općepoznate crne oboje kose odlučila napraviti mali zaokret u životu i nakon silnih posvjetljivanja kose doći do one konačne plave boje. Obožavatelji su po pitanju te odluke podijeljeni, ali sudeći po fotografijama Serena je i više nego zadovoljna, a poznato je da žene većinom mjenjaju frizuru ili garderobu kada se događaju velike promjene na ljubavnom polju, pa mnogi s nestrpljenjem očekuju postoji li još neka novost u Sereninom životu.

Ova atraktivna tenisačica osvojila je 23 Grand Slama, brojna olimpijska zlata, iza nje su i brojni WTA naslovi. Nakon rođenja svoje kćerkice Serena se u potpunosti vratila u formu, a i dalje ostvaruje zavidne rezultate poput onog na Wimbledonu.