Story radio
Početna Celebrity 3557 prikaza 13. ožujka 2019.

Znamo kako izgleda novi Gospodin Savršeni

RTL.

Osvojit će mnoga srca

Da se ljubav doista može pronaći i u reality emisijama dokazala je i prošla sezona RTL-ove emisije 'Gospodin Savršeni' u kojoj su Goran Jurenec i Hana Rodić pronašli svoju ljubav. 

Nekoliko mjeseci nakon, danas, počelo je snimanje nove sezone 'Gospodin Savršeni' koje donosi mnogo senzacionalnih noviteta. Osim što će puno veća biti razina raskoši i putovanja na koje će ići djevojke i muškarac za kojeg će se boriti, Antonija Blaće, izvršna producentica i voditeljica showa, otkrila je da je vrijeme da se pripremimo za 'brojne novitete koje s nestrpljenjem očekuje cijela zemlja'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

Iako novi 'Gospodin Savršeni' još uvijek nije službeno predstavljen javnosti, na službenom Instagramu emisije, osvanula je fotografija na kojoj možemo vidjeti kako izgleda muškarac koji će ove sezone osvajati ženska srca. ' Svašta bih vam rekla, ali ne smijem reći! Ne smijem reći ni da je svijetle puti, ni da je 190 cm visok, da putuje, da je avanturist, da je imućan, ima svoj stav, ma on je gotovo savršen', ispričala je Antonija u najavi emisije. 

 | Author: RTL RTL.

Komentari