Story radio
Početna Celebrity 8058 prikaza 08. ožujka 2019.

Znamo tko je plavuša viđena u društvu Dragana Jurilja

Robert Gašpert.

Samo za Story.hr

Nakon što smo objavili članak o poduzetniku Draganu Jurilju, kojeg smo vidjeli u središtu Zagreba u društvu atraktivne plavuše, krenula su nagađanja li riječ o novoj ljubavi u njegovom životu.

Poduzetnik, koji je poznat po tome da je slab na lijepe žene, nakon toga se oglasio i samo za Story.hr pojasnio da nije riječ o onome što je svima prvo palo na pamet. 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

'Nije ona nikakva moja nova ljubav, već je to Vlatka Žeko, vjenčana kuma moje bivše žene Mie Franić. Došla je uz Splita u Zagreb, pa sam je odveo na ručak u Takenoko', rekao nam je poduzetnik o dami o kojoj se ne zna puno, osim da ima svoj Youtube kanal na kojem pokazuje kako raspakirava novu Chanel torbicu i pokazuje što sve u njoj ima.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Podsjetimo, Draganovo srce prvo je osvojila bivša manekenka Sunčica Lalić, s kojom ima 11-godišnjeg sina Ariena, a nakon što je njihova ljubav pukla srce mu je zarobila Mia Franić. Mia je također uspješno plivala u manekenskim vodama, no njezina i Draganova ljubav bila je kratkog vijeka pa su svoj brak okončali nakon samo godinu dana. Ipak, to nije poljuljalo Draganovu vjeru u ljubav. Tako je krajem prošle godine, Dragan vrijeme provodio u društvu atraktivne 23-godišnje ukrajinske manekenke Kristine Gončarove, a iako nije želio potvrditi je li ona njegova nova odabranica, poduzetnik se nije libio s njom pojavljivati na javnim događanjima.
 

Komentari