Story radio
Početna Celebrity 16803 prikaza 11. siječnja 2019.

Znamo zašto princeza Charlotte nikad ne nosi hlače

Profimedia.

Malena je uvijek odjevena u haljinice

Princeza Charlotte, kći princa Williama i vojvotkinje Kate, jedna je od najomiljenijih članica kraljevske obitelji, a svojim nestašlucima često nasmijava javnost. Osim što je simpatična, malena princeza poznata je po tome što je na javnim događanjima uvijek besprijekorno odjevena, no mnogima je zapelo za oko da trogodišnjakinja nikada ne nosi hlače.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Kako stručnjakinja za kraljevsku obitelj kaže, djevojčicama nitko nije rekao da ne smiju nositi hlače, ali jedna je osoba ipak zaslužna za ovu praksu. 'Ne postoje pravila koja brane hlače. Ipak, ako je vojvotkinja Kate u javnosti odjevena u haljinu, tada će u ovoj dobi i Charlotte biti u haljini', rekla je Marlene Koenig za britanske medije. Dodala je kako su sva djeca Williama i Kate kod kuće sigurno odjevena u manje formalnu odjeću.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Baš kao što Charlotte uvijek nosi haljine, njezin brat, princ George uvijek je odjeven u kratke hlače. Sudeći po riječima stručnjaka, za ovo također postoji vrlo dobar razlog koji nema ama baš ništa s modom, već isključivo s kraljevskom, odnosno aristokratskom tradicijom. 'Jako je britanski odjenuti malenog dječaka u kratke hlače', rekao je William Hanson, posebni konzultant za protokol. 'Duge hlače su za starije dječake i muškarce, a nošenje kratkih hlača je jedno od tihih karakteristika visokog društva koje postoji u Velikoj Britaniji', dodao je.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari