Madison De La Garza široj javnosti poznatija je kao punašna televizijska kćer popularne glumice Eve Longorije u seriji 'Kućanice'. Tada je Madison bila malena djevojčica, a ulogu u seriji dobila je sa svega sedam godina i pojavila se u čak 72 epizode. Sada s 15 godina izgleda potpuno neprepoznatljivo. Madison je, naime, ranije imala problema s viškom kilograma, dok se sada potpuno posvetila zdravom načinu života i gubljenju nakupljenih kilograma.

Zanimljivo je dodati kako malo tko zna da su Madison i Demi Lovato, pjevačica i glumica, sestre. Razlika između njih je devet godina, ali ove su sestre jako bliske i vole zajedno provoditi slobodno vrijeme. Prema pisanju stranih medija, upravo se zbog ljubavi prema mlađoj sestri Demi odlučila riješiti ovisnosti o alkoholu i drogama. Također, Demi se često u komentarima na društvenim mrežama sukobljavala s pratiteljima svoje sestre koji su je vrijeđali zbog prekomjerne kilaže.
Znate li kako danas izgleda bucka iz popularne serije?
Story 
Madison je preskočila jedan razred škole, strastvena je obožavateljica Justina Biebera i trenutno vodi YouTube kanal. Jedno vrijeme je imala i suicidalne misli zbog učestalih i ružnih komentara na račun njezina izgleda, a pomoć je potražila u psihijatrijskoj ustanovi. U slobodno vrijeme voli trenirati ples na svili i ne misli stati dok ne bude u potpunosti zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Ova mlada djevojka, kako je rekla u intervjuu za strane medije, još uvijek 'pronalazi svoje mjesto pod suncem'.
Autor: A.G. Foto: Profimedia; Društvene mreže