Iako su se medijima neko vrijeme širile glasine da je petogodišnja veza glumice Katie Holmes i glumca Jamieja Foxxa privedena kraju, čini se kako u njima nema previše istine. To je u kolovozu potvrdila i sama Katie kada se s Jamiejem uputila na pješčanu plažu, a sada je to dokazala još jednom jer je posjetila svojeg dragog u Atlanti gdje se on trenutno nalazi zbog snimanja.

Zaljubljeni par viđen je kako uživa u međusobnom društvu, a pauzu između snimanja iskoristili su i kako bi zajedno posjetili teretanu, što im je odlično poslušilo da se oslobode nakupljenog stresa. Nakon napornog treninga, Jamie i Katie su se zadovoljni i znojni uputili na ručak prije nego što se oboje vrate svojim poslovnim obavezama.

Smatra se da su Katie i Jamie prohodali nakon što je glumica okončala šestogodišnji brak s hollywoodskom zvijezdom Tomom Cruiseom s kojim ima 12-godišnju kćer Suri. Nagađa se da je Katie svoju vezu s Jamiejem nastojala zataškati jer joj je bivši suprug Tom razvodom uvjetovao da narednih pet godina ne smije pronaći novog partnera.