Omiljeno televizijsko lice RTL-a, Zoran Šprajc 50-godišnjak iz Slavonskog Broda, poznat je po odličom smislu za humor koji od svake političke situacije u emisiji RTL Direkt može napraviti zadivljujuću kozeriju koja se 'šera' i 'lajka' po društvenim mrežama. Za ljetni predah otišao je od svega pa izgleda kao da uživa u moru, suncu, putovanju ali ne i u hrani. Na Instagramu se požalio da su ga prijatelji pozvali na dijetni ručak pa je napisao da mu uz takve prijatelje ne trebaju neprijatelji. 


Naime, Šprajc ne odustaje od dijete i od priča pa na svojem profilu uz fotografije objavljuje i duhovite crtice. Izgleda da ga je kurs u društvu supruge Lidije Šprajc naveo na Silbu gdje s Toreta gleda na pučninu koja je otvorila ovu priču. 

'Legenda kaže da je ovu Toretu napravio neki kapetan kako bi mu zaručnica mogla osmatrat pučinu u iščekivanju njegova broda.But j***, put mu se odužio, a kad se vratio ona se već udala za drugoga. A onda je sreo djevojčicu koja je jako sličila na njegovu bivšu zaručnicu. Pa se ispostavilo da je to njezina kći. I onda je on čekao da mala odraste pa oženio nju. I živjeli su sretno i tako to. Legenda ne kaže kako joj je mater doživjela tu romansu', napisao je.


A onda se pak kao pravi gurman nadovezao na ostatak priče, jer u borbi s hranom i najbolji pokleknu. 'Na fotografiji: turist koji pogledom traga za hobotnicom ispod peke jer ak' se osveta servira hladna, ručak ne', napisao je.