Voditelj RTL-ovog večernjeg dnevnika RTL Direkta, a možda i najpoznatiji hrvatski urednik i novinar, 51-godišnji Zoran Šprajc, inače poznat po svojim duhovitim i sarkastičnim komentarima, i ovog puta je nasmijao svoje vjerne obožavatelje. Naime, Zoran se odlučio na novi korak u životu, točnije odlučio je skinuti višak kilograma. Tako je putem svog Instagram storyja objavio kako u deset tjedana planira skinuti deset kilograma.

'Danas sam bio na biotreningu pa mi kažu da si uz juhu od batata i jabuke i pureća prsa mogu priuštiti prokulica koliko god želim. Ludilo brale', 'oduševljeno' je napisao. Inače, sredinom prošlog mjeseca je odlučio započeti borbu sa 125 kilograma koje je nakupio, a na njegovom putu k tom cilju, prati ga i njegova labradorica. 

'I njoj i meni se nakupilo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125, a za damu nije pristojno govoriti', napisao je ranije voditelj putem svoje društvene mreže.