Prošlo je pet mjeseci otkako je RTL zvijezda, voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc, krenuo s novim režimom prehrane. Naime, voditelj je sredinom veljače obožavateljima priznao da ima 125 kilograma te da je došlo vrijeme za promjenom. Budući da svi znaju da je na dijeti, pa tako i njegovi prijatelji, odlučili su se s njime malo našaliti.

Tako su ga pozvali na večeru te mu servirali tek dvije mijaturne ribice te tanjur ukrasili s malo maslinova ulja i balzamičkog octa, a Zoran je fotografiju spomenutog obroka odlučio podijeliti s pratiteljima na Instagramu. 'Prijatelji su čuli da sam na dijeti pa su me pozvali na riblji ručak. Kraj takvih prijatelja stvarno ti ne trebaju neprijatelji...', napisao je.

Njegovim je pratiteljima ova objava bila iznimno zabavna, pa su se s njim nastavili šaliti i u komentarima. 'Sreća je u malim stvarima', 'stavi ih u lepinju i malo moćkaj u ulje da zavaraš želudac', 'prijatelja drži blizu,  neprijatelja još bliže. E sad, po ovom pjatu bi se reklo da vrag nikad ne spava' i 'ako ništa, barem su duhoviti', bili su samo neki od komentara koje je Zoran zaradio.