Simpatični Zoran Šprajc, voditelj i urednik emisije 'RTL Direkt' nedavno je svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama ostavio bez riječi objavivši fotografiju na kojoj pozira iza rešetaka beogradskog zatvora. 'Nisam ni stigao u Beograd, a već završio u zatvoru', napisao je Zoran pored fotografije koja je podignula prašinu na društvenim mrežama, no kasnije se saznalo kako nije u zatvornu nego je samo posjetio set reality emisije 'Zadruga'. Ipak, ni to nije bila istina.

Veseli novinar u Beograd se uputio glumačkim poslom, a svoj talent na ovom području okušat će u seriji 'Pogrešan čovjek', zbog koje je glumica Jelena Veljača privremeno preselila u Beograd. Zoran će se naći u ulozi inspektora Tomasa, koji igra važnu ulogu jer utječe na daljni odnos glavnih likova, Lee i Crnog.

'Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u 'Pogrešnom čovjeku', samo sam pitao: 'Jel' voditelj vijesti?' Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja',ispričao je Šprajc.

Ipak, koliko god mislio da je gluma mačji kašalj, sada se uvjerio da je to puno teži posao: 'Očekivao sam da je ovaj posao bijeli kruh s mekanim koricama, a kad ono – kruh sa sedam tvrdih kora. Imam tri scene i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba.'

Pohvale na svoj angažman dobio je i od same Veljače. 'Impresionirana sam, talentiran je i super reagira. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute. Samo sam mu kratko objasnila kontekst scene koju snima s Ivanom Roščić i to je teklo vrlo jednostavno. Predviđam mu blistavu glumačku budućnost', iskreno je priznala autorica priče koju serija prati.

Osim nje, o iskustvu sa Šprajcom pričala je i protagonistica, glumica Ivana Roščić. 'Zbilja sam imala tremu i nije mi bilo baš svejedno, ali kad smo se upoznali i kad je i Zoran rekao da ima tremu, sve je bilo nekako lakše. Moram priznati da ima glumačkog potencijala i voljela bih ga sresti u još nekim scenama. Zajedno smo prošli kroz pripreme scene, odlično radi i snimili smo sve gotovo iz prvog pokušaja. Pravi je profesionalac!' kazala je Ivana kojoj je bila čast dijeliti set s 49-godišnjakom.