Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditelj RTL Direkta, 51-godišnji Zoran Šprajc, nakon što je prije mjesec dana odlučio skinuti višak nakupljenih kilograma, sada se pohvalio pratiteljima na Instagramu kako mu je to i pošlo za rukom. Naime, duhoviti novinar se požalio obožavateljima kako ima 125 kilograma te da je vrijeme za mršavljenje. Njegov podvig je očito uspio o čemu svjedoči i posljednja fotografija na Instagram profilu. 

'Ovako izgleda jedan Nutrilife doručak. Nije baš slanina, ali nije ni voda. Uglavnom ni žedan ni gladan, a u pet tjedana pet kilograma manje. Idemo dalje', napisao je omiljeni voditelj ispod fotografije skromnog, ali zdravog doručka koji mu je omogućio da u pet tjedana skine pet kilograma. Osim Zorana, oduševljeni su i njegovi pratitelji koji su u komentarima pohvalili njegovu predanost kao i novi izgled. 

Podsjećamo, kada se odlučio za dijetu, Šprajc je obavijestio pratitelje kako će mu se na putu skidanja kilograma pridružiti i njegova labradorica. 'I njoj i meni se nakupilo kilograma pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125, a za damu nije pristojno govoriti', napisao je tada voditelj putem svoje društvene mreže.