Story radio
Početna Celebrity 1481 prikaza 14. kolovoza 2019.

Zoran Šprajc podijelio detalj s razuzdane zabave

Instagram (Screenshot).

Opustio se

Omiljena RTL-ova zvijezda, urednik i voditelj emisije RTL Direkt, Zoran Šprajc uživa na ljetnom odmoru na Jadranu, a posljednjom objavom na društvenim mrežama dokazao je da ni on nije odolio popularnom ljetnom trendu, luftiću u obliku ružičastog plamenca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

'Detalj sa razuzdane bazenske zabave. Ne pitajte sto je s ovim plamencem poslije bilo...', napisao je pored fotografije na kojoj pozira kupajući se u bazenu sa spomenutim luftićem. Njegova objava je oduševila brojne pratitelje ovog simpatičnog RTL-ovca, pa su mu u komentarima pisali razne ideje o tome što oni misle da se dogodilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

'Bez izbijenog prednjeg zuba, tigra u sobi, plamenca u kadi nema pravog partija!' i 'nestao je bez traga', bili su samo neki od komentara, no Zoran nije želio otkriti o čemu je na kraju bila riječ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

Podsjetimo, 51-godišnjak je prije pet mjeseci krenuo u borbu s viškom kilograma, pa je ovoga ljeta ponosno mogao šetati po plaži. Glavno oružje bili su mu dijeta i vježbanje u teretani, a svoje pratitelje redovito je izvještavao o svom napretku, ali i iskušenjima koja su ga čekala na putu. Primjerice, prijatelji su ga pozvali na večeru, a kako su znali da je na dijeti, servirali su mu tanjur s dvije minijaturne ribice i malo maslinovog ulja. 'Kraj takvih prijatelja stvarno ti ne trebaju neprijatelji', napisao je tada na Instagramu voditelj kojeg milijuni Hrvata vole zbog njegovog smisla za humor. 

Komentari