Prošla su četiri mjeseca, od kako je RTL zvijezda, Zoran Šprajc, krenuo s novim režimom. Naime, voditelj je sredinom veljače obožavateljima priznao da ima 125 kilograma te da je došlo vrijeme za promjenom.  Ustrajnost koju pokazuje, pomaže mu da nastavi svoj put prema cilju. U tome mu pomaže Josip Vučko. 'Nakon što sam par tjedana radio s Josipom, dečko se fino izgradio, pa mu moja pomoć više ne treba. Ja ostajem za slučaj da još netko želi postići ovako savršenu formu tijela i uma', našalio se voditelj, što je popratio i njegov trener, priznavši da ga je Zoran, kao njegov učenik, prestigao. 

Promjenu su primijetili i njegovi obožavatelji, koji nisu sakrivali oduševljenje. 'Zato Vas od sinoć nema na Rtl direktu. Fušarite po teretanama. Neka, mora se', 'Ovaj Šprajc mi je baš faca', 'Bravo,samo tako naprijed', samo su neki od komentara podrške, koje je Zoran dobio na objavi svog Instagram profila. 

'I njoj i meni se nakupilo kilograma pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125, a za damu nije pristojno govoriti', podijelio je s obožavateljima na samom početku svog puta u skidanju kilograma, na kojemu mu se pridružila i njegova labradorica.