Talentirana glumica Zrinka Cvitešić pojavila se na međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary u Češkoj gdje je uživala u društvu brojnih kolega glumaca iz čitavog svijeta. Ipak, jedan od njih se posebno istaknuo, pa se Zrinka s njime fotografirala i zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Naime, riječ je o glumcu Robert Pattinsonu, koji se proslavio ulogom Edwarda Cullena u filmskom serijalu 'Sumrak saga'. No Zrinka se nije s glumcem slikala radi sebe već radi jedne sebi vrlo posebne dame, svoje nećakinje Lare.

'Što sve nećeš učiniti kad imaš nećakinju tinejdžericu', napisala je Zrinka uz fotografiju i pobrala simpatije svojih obožavatelja, a neki od njih su se čak mogli i poistovijetiti s ovom situacijom.

'Isto kao kad je moja starija sestra tebe molila da se slikaš sa mnom za 16. rođendan kod HNK-a, nakon neke grčke tragedije', napisala je jedna od obožavateljica u komentarima.

Podsjetimo, naša višestruko nagrađivana glumica, prošle je godine snimila film Woodyja Harrelsona ‘Lost in London’, a u travnju je njezino maslinovo ulje koje proizvodi u masliniku u Donjem Humcu na manifestaciji Oblica fest 2017. osvojilo srebrnu medalju.

Dobitnica najprestižnije britanske kazališne nagrade Laurence Olivier Award u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu i dalje predano radi na inozemnoj karijeri.