Talentirana glumica Zrinka Cvitešić sinoć je nastupila u novoj kazališnoj predstavi u zagrebačkom HNK, a tim je povodom ujedno proslavila i 20 godina na daskama koje život znače. Lijepu glumicu došao je podržati i njezin dugogodišnji dečko Niko Kranjčar u čijem je zagrljaju Zrinka doslovno zablistala.

Odjevena u nježnu poluprozirnu haljinu sa šljokicama i dubokim dekolteom, Zrinka je pokazala besprijekornu figuru, a osmijeh na njezinom licu bio je njezin najljepši modni dodatak. Niko je za ovu prigodu odjenuo crno odijelo koje je kombinirao s klasičnom bijelom košuljom, a ponos zbog uspjeha svoje drage Zrinke nije mogao sakriti.

Budući da Zrinka ima londonsku adresu, a njezin Niko više ne igra za škotski klub Glasgow Rangers, češće imaju priliku biti zajedno. Posljednji su put snimljeni proljetos u Splitu, a prije toga početkom siječnja na Trgu kralja Tomislava, gdje su pažljivo promatrali kako se kliže Nikina šestogodišnja kćer Loree koju je dobio u braku sa Zagrepčankom Simonom Fistrić.

'Dijete je veliki užitak, sreća i obaveza. Imam curicu i uvijek se bojim da joj neću uspjeti omogućiti sve što želim. Svjestan sam da joj ne mogu u svemu pomoći i da će sama odlučivati u životu, ali učinit ću sve da joj olakšam', rekao je jednom prilikom bivši nogometni reprezentativac.

I 38-godišnja glumica govorila je o majčinstvu za bosanske medije. 'Sve će doći kada treba. Tako to u životu uglavnom bude. A žene, kao što znamo, mogu sve. Graditi karijeru i voditi skladan obiteljski život za njih je danas normalno. Uvijek sam maštala. Treba sanjati jer snovi se ostvaruju onima koji vjeruju', istaknula je.