Zrinka Cvitešić, jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica, koja je svoje mjesto pronašla i na svjetskoj sceni, danas slavi okrugli 40. rođendan, što je itekako razlog za veselje. Ne sumnja se da će ovaj veoma poseban dan proslaviti u krugu svojih najmilijih, ali i da će čestitke pristizati za svih strana. 

Veliki rođendan, uskladila je s okruglom brojkom u poslovnom životu. Naime, Karlovčanka koja živi u Londonu, prošle godine je proslavila 20 godina karijere na koju itekako može biti ponosna. Dokaz tome je i 50. izvedena predstava 'Tko pjeva zlo ne misli', u čijoj izvedbi publika itekako uživa. Što se tiče njezine svjetske glumačke karijere, kako sama kaže, unaprijed ne voli ništa otkrivati, čime se nagađa da Zrinka ponovno ima velike planove. Ono što je poznato je da se u Londonu koji smatra svojim drugim domom, priprema najnoviji projekt, predstavu 'Two Ladies' u kojoj će zaigrati s britanskom glumicom Zoë Wanamaker.

Uz to, 40-godišnjakinja itekako ima vremena za nizanje uspjeha, što joj ove godine dobro ide. Osim zlatne medalje za svoje maslinovo ulje u Splitu nedavno je primila i povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinovog ulja kroz kulturu, u što se zaljubila, kako je svojevremeno rekla za Story, zbog bake i djeda s kojima je slobodno vrijeme provodila u polju. Zrinka može biti zadovoljna i sa svojom glumačkom karijerom.

Kao u poslovnom planu, glumica je sretna i u privatnom životu, posebice u sretnoj četverogodišnjoj vezi s nogometašem, 34-godišnjim Nikom Kranjčarom. Iako je Zrinka, kada je riječ o privatnom životu, osobito vezi s Nikom, poprilično zatvorena prema medijima, da uživa u društvu dugogodišnjeg partnera često pokazuje na javnim događanjima, na koje često dolazi upravo s njim. Ono što im je u tim trenucima uvijek zajedničko je široki osmijeh na licu, kojim jasno daju do znanja da obožavaju biti u međusobnom društvu. Upravo u tome imaju priliku uživati sve češće, jer njezin Niko više ne igra za škotski klub Glasgow Rangers, zbog čega ima više slobodnog vremena.