Domaća glazbenica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, u posljednje vrijeme zabrinula je svoje obožavatelje misterioznim 'nestankom'. Naime, glazbenica je obrisala sve svoje objave na Instagramu, a od nje nije bilo ni traga ni glasa. Tako se nagađalo da se pjevačica povukla zbog ljubavnih problema, da se povukla sa scene, pa čak i da joj je netko ukrao identitet te hakirao profil na društvenim mrežama.

Ipak, na sreću svih njezinih fanova, Zsa Zsa se napokon oglasila i samo za Story.hr otkrila o čemu je riječ. 'Nisam hakirana. Nestala sam sa društvenih mreža jer sam željela početi sve ispočetka. Želim biti nova verzija sebe. Doslovno preko noći sam se ohrabrila i odlučila postati ono što već dugo želim', ispričala nam je mlada pjevačica i dodala kako je početak godine bio idealna prilika upravo za to.

Prvog dana 2019. godine Zsa Zsa je tako odlučila obrisati sve objave s Instagrama i dobro razmisliti o svojem sljedećem potezu i kako se želi predstavljati. 'Moram priznati da se osjećam predivno. Jako mi je godio ovaj odmak od društvenih mreža i tek sam sad osvijestila koliko sam često 'visila' na njima. Istina da su mi pomogle da budem tu gdje sam danas, ali sam se nakon dugo vremena bez njih osjećala slobodno bez njih', kaže.

Simpatična pjevačica, poznata po svojoj dugoj plavoj kosi i nježnoj pojavi, odlučila je izaći iz svoje sigurne zone i promijeniti imidž, pa je obojala kosu u bijelo u salonu Vikler i ruž te se i tetovirala. Njezina tetovaža je riječ 'l'amour', što znači ljubav, a odnosi se na ljubav prema glazbi te je ujedno i drugi dio njezinog nadimka koji je prestala koristiti kada se počela baviti glazbom.

'Napravila sam korak dalje prema onome što želim biti, a to uključuje i novu pjesmu nakon gotovo godine dana. Želim se odužiti svim svojim obožavateljima koji su mi dokazali da sam pronašla svoje mjesto na glazbenoj sceni i koji su slušali moju glazbu bez obzira na to što dugo nisam izdala ništa novo', ispričala je Zsa Zsa koja će fanove novom pjesmom počastiti 1. veljače.

'Ne želim se povoditi onime što bi moglo biti slušano, već želim stvarati glazbu koju volim, osjećam i koju i sama slušam. Prvi singl je bez računanja, a nakon njega slijedi album. To će biti prekretnica u mom životu, jer još nikad nisam izdala album. Ova 2019. je godina za veliki stvari, a okušat ću se i u onom što nisam do sad probala, kao što je snimanje spotova', zaključila je Zsa Zsa.