Story radio
Početna Celebrity 976 prikaza 11. siječnja 2019.

Zsa Zsi ukraden identitet?

Toni Breulj i Zsa Zsa
arhiva Story.hr.

Nešto se čudno događa

Jedan od najboljih mladih vokala na domaćoj glazbenoj sceni, Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, nedavno je potpuno nestala s društvenih mreža. 

Iako od nje već danima nema ni traga ni glasa, te ne odgovara na poruke i pozive, na profilu domaće ljepotice sada se pojavila kratka snimka podlaktice koja se ukrašava tetovažom u boji. Je li riječ o njoj ili joj je netko ukrao Instagram profil, još uvijek nije poznato, ali jedno je sigurno – Zsa Zsi ne priliči iznenadni nestanak s obzirom na veliku aktivnost na društvenim mrežama, a ni tetovaža nije tipični izbor na koji smo navikli od mlade pjevačice. Osim kratke snimke od nekoliko sekundi, još uvijek nema niti jedne objave na njenim društvenim mrežama.

[video: 422148 / ]

Što bi moglo uzrokovati ovaj potez mlade glazbenice koja svakim danom niže sve veće uspjehe na domaćoj glazbenoj sceni i dalje je velika nepoznanica, a zabrinutost javnosti svakim trenutkom sve je jača. Je li riječ o ljubavnim problemima, bijegu od obaveza, odmoru od napornog posla, povlačenju sa scene ili nečem potpuno drugačijem, možemo samo nagađati te se nadati kako će se Zsa Zsa uskoro vratiti i skinuti kamen sa srca svih onih koji se pitaju gdje je sada.
 

Komentari