Najprodornije modre oči Turske, tako u domovini nazivaju zavodljivog Çağlara Ertu­ğrula kojega gledamo u seriji ‘Fazilet i njezine kćeri’, gdje je utjelovio Yağıza Egemena, naizgled snoba, a zapravo uzornu osobu. 
'Trudim se prikazati Yagiza što suzdržanijim. Veoma je uzbudljivo kada scenaristi otkrivaju nove strane lika. Svaka epizoda ispunjena je dramom i obratima. Svi volimo sadržaje s mnogo emocija', govori 31-godišnjak kojega pamtimo kao Sinana u seriji ‘Ne brini za mene’.

Mnoge obožavateljice bile su razočarane kad se zaljubio u kostimografkinju serije ‘Fazilet i njezine kćeri’, Kaylu Manukyan. Među njima je zaiskrilo tijekom isprobavanja raznih odjevnih kombinacija za taj dan.
'Djevojka s kojom sam u vezi mora biti kulturna, društvena i nježna. Privla­čne su mi pametne djevojke koje čvrsto stoje na zemlji. Nisam više ljubomoran, kao u školi i na fakultetu. Naučio sam prihvaćati sve onako kako jest, nemam snage mijenjati nekoga i miješati se u tuđa posla', objasnio je turski glumac. 

Cijeli članak o Çağlaru Ertu­ğrulu pročitajte u novom broju časopisa Story, koji možete kupiti od srijede 31. srpnja 2019. godine.