Sestre Stark ponovno zajedno! U hit-seriji 'Igra prijestolja' glumile su sestre, a udružile su snage još jednom kada je starija od njih, Britanka Sophie Turner, odlučila organizirati višednevnu djevojačku zabavu. Ova 23-godišnjakinja je tim povodom pozvala svojih deset najbližih prijateljica na put po Europi. U odabrano je društvo uključila i svoju sestru iz fantastične uspješnice, glumicu Maisie Williams. 

Djevojke su svoju odiseju odlučile započeti u Španjolskoj, kamo su otputovale u ponedjeljak. Odsjele su u gradu Benidormu, u blizini Valencije. Izvor je za E! Entertainment News rekao kako 'se djevojke preko dana sunčaju, a preko noći tulumare'. Prema istom izvoru, 22-godišnja Maisie je pomogla Sophie isplanirati putovanje. 'Željela je da sve protekne kako je zamišljeno, i da se sve djevojke u svakom trenutku odlično zabavljaju', otkrio je. 

Putovanje su nastavile u Berlinu i Pragu, a djevojke ni trenutka nisu skidale zarazne osmijehe s lica. Inače, Sophie je službeno već udana za američkog pjevača Joea Jonasa, i to od svibnja ove godine, kada su svoju vezu naglo odlučili ozakoniti u Las Vegasu. Ovog će ljeta stoga organizirati 'pravu' svadbu, na koju će pozvati sve obitelji, rodbinu i prijatelje. Ta će se ceremonija navodno održati u Francuskoj.