Trenutno jedna od najpopularnijih glumica svijeta, zahvaljujući seriji 'Igra prijestolja', 22-godišnja Sophie Turner, koja glumi Sansu Stark, gostujući u emisiji 'Dr. Phil', otkrila je kako je u vrijeme najveće popularnosti serije proživljavala jedan od najtežih perioda života. Name, proteklih šest godina se bori protiv depresije, a priznala je da je razmišljala i o samoubojstvu.

'S depresijom se borim već šest godina. Najteže mi je bilo samo ustati iz kreveta, izaći iz kuće i naučiti kako da zavolim sebe. Sve je krenulo nizbrdo u pubertetu, kad sam imala oko 17 godina. Jako mu se usporio metabolizam i počela sam se debljati. Na društvenim mrežama su komentirali moj izgled, tijelo i glumu, a ja sam u sve to vjerovala. Govorila sam si da sam debela, prištava i loša glumica. Vjerovala sam u to', počela je pričati.

'Čudno je to. Puno sam razmišljala o samoubojstvu kad sam bila mlađa. Ne znam zašto. Možda je to bila samo čudna fascinacija. Mislim da to nikad ne bih zapravo učinila. Ne znam', otkrila je te dodala da se nije znala nositi niti s kritikama na društvenim mrežama. 

'Pridonijelo je mojoj depresiji, ali mislim da to nije bio glavni razlog. Mislim da se radilo o nekoj vrsti kemijskog disbalansa u mom tijelu', zaključuje Sophie.