Britanska glumica Sophie Turner, koja je svjetsku popularnost stekla ulogom Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja', sa suprugom Joe Jonasom  uputila se u južnije krajeve Francuske gdje par priprema drugu ceremoniju vjenčanja. 

Naime, nakon što su u svibnju ove godine vezu ozakonili brakom u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, sada ipak žele malo tradicionalnije i glamuroznije vjenčanje. Na luksuznom imanju u Provansi sve je spremno za takav događaj, uključujući i dvorac iz 18. stoljeća.

Riječ je o dvorcu koji se može iznajmiti putem servisa Airbnb, a noćenje košta oko 30-ak tisuća kuna, a ima devet soba, vinski podrum i teniske terene. Gosti iz raznih dijelova svijeta već pristižu, a mladenci koji su se zaručili još 2017. godine ne skidaju osmijehe s lica.

23-godišnja Sophie je često isticala kako je s Joeom presretna te da se sjajno razumiju, s obzirom na to da su oboje naučeni na svjetla reflektora. 29-godišnji Joe Jonas je prije braka sa Sophie bio u vezama s pjevačicom Taylor Swift, kantautoricom i glumicom Demi Lovato, te supermodelom Gigi Hadid.