Matija Ričko, sudionik pete sezone RTL-ova reality showa 'Ljubav je na selu' iz 2014. godine, i supruga Barbara, dobili su svoje prvo dijete. Sretnu vijest podijelila je mlada majka na svom Facebook profilu, otkrivši pri tome u emotivnoj objavi kako je obitelj postala veća za dječaka kojemu su dali ime David. 

'U nedostatku pravih riječi samo da citiram nešto što sam nedavno pročitala: Porođaj je jedini spoj na slijepo gdje si siguran da ćeš upoznati ljubav svog života. Upravo tako se osjećamo otkad smo ugledali našeg Davida, 4.100kg i 54cm čiste ljubavi. Hvala svima na čestitkama, pozdrav od nas troje', napisala je Barbara ispod fotografije iz rodilišta na kojoj pozira u zagrljaju supruga i tek rođenog sinčića. Također, ponosni tata nije skrivao uzbuđenje zbog dolaska prinove pa je na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju malenog dječaka koji je na svijet stigao u srijedu, 10. srpnja 2019. godine. 

Podsjećamo, bivši sudionik 'Ljubavi na selu', svojoj je izabranici Barbari sudbonosno 'da' izgovorio prije dvije godine, a nedavno je u razgovoru za domaći medij ispričao kako je izgledalo njihovo upoznavanje. 'Barbara mi se javila dok se emisija emitirala na televiziji i počeli smo se dopisivati. Potom smo dogovorili kavu, upoznali se i tako je sve krenulo', ispričao je bivši farmer.