Story radio
Početna Celebrity 7334 prikaza 18. lipnja 2019.

Zvijezda 'Ljubavi na selu' očekuje prvo dijete

Screenshot Instagram.

Ne skriva sreću

Matija Ričko, sudionik pete sezone reality showa 'Ljubav je na selu' iz 2014. godine, uskoro će postati otac, piše RTL. Njegova supruga, Barbara Starić za koju se oženio prije dvije godine, za tri tjedna bi trebala na svijet donijeti sina. 'Supruga ima još tri tjedna do termina. Dobit ćemo sina, odabrali smo mu ime David. Supruga je dobro, malo je muče vrućine, ali ostalo je u redu', rekao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Ričko (@matijaricko) on

Bivši farmer je u vrijeme emitiranja emisije bio zapažen i dobivao je svakodnevno poruke od brojnih djevojaka, ali odlučio je odgovoriti samo na Barbarinu. 'Javila mi se dok se emisija emitirala na televiziji i počeli smo se dopisivati. Potom smo dogovorili kavu, upoznali se i tako je sve krenulo', ispričao je. Naime, Barbarina prijateljica je vidjela Matiju na malim ekranima i uspjela ju je nagovoriti da mu se javi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Ričko (@matijaricko) on

Ričko je sam priznao koliko mu je popularnost koju je stekao zbog showa godila, ali je istaknuo da se uz Barbaru vratio u realnost. Također je ispričao kako se niti malo ne kaje zbog sudjelovanja. 'Nije mi uopće žao što sam bio u emisiji. Dapače, bila je to jedna nova avantura, stekao sam prijatelje, nova poznanstva i nova iskustva. Svi oni koji se dvoume oko prijave, bilo da su farmeri ili kandidatkinje', zaključio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Starić Ričko (@plavookabarby) on

Komentari