Kako prenosi Daily Mail, britanska glumica Charlotte Kirk, posljednjih se dana našla u središtu seks skandala. Naime, glumica koja se proslavila ulogama u filmovima poput 'Vice' i 'Oceanovih osam', priznala je da je do njih došla preko kreveta. 

Sa samo 21 godinu, Charlotte se dopisivala s Jamesom Pakerom, poduzetnikom i bivšim partnerom glazbenice Mariah Carey, a njihovi SMS-ovi objavljeni su na Daily Mailu u okviru istrage. 'Dođi odmah u hotel Bel Air. Imam priliku života za tebe, nećeš se nikada moći odužiti za to. Upoznat ću te s najvažnijim čovjekom kojeg ćeš ikada upoznati', stoji u porukama koje joj je tada pisao James. 

Nakon što se glumica odazvala na poziv, u hotelu ju je dočekao Kevin Tsujihara, čelnik megapopularnog studija Warner Bros, s kojim je u hotelskoj sobi provela više od dva sata. Tako si je osigurala uloge u nekim od filmova koje je snimala, a sama je izjavila kako je s njim nekoliko puta spavala 'jer je to željela'. 

Spomenuti čelnik megapopularnog studija Warner Bros, Kevin Tsujihara, trenutno je na meti istrage zbog spomenutog skandala, zbog čega se javno morao ispričati svim zaposlenicima, filmskoj industriji i svojoj supruzi.