Prošli tjedan počela je treća sezona hit-serije ‘Sluškinjina priča’ pa će gledatelji napokon doznati što se dogodilo nakon što je protagonistica June donijela najtežu odluku dosad. Zvijezda serije, glumica Elisabeth Moss, koja je zahvaljujući seriji osvojila dvije nagrade Emmy i jedan Zlatni globus, kaže da je treća sezona najzanimljivija i da gledatelji mogu očekivati neočekivano. 

Story: Mnogi smatraju da druga sezona nije imala zadovoljavajući završetak. Možemo li očekivati bolji rasplet događaja? 

Znam da mnogi nisu shvatili zašto je June odustala od bijega, ali meni je drago što jest. Odlučila je da se neće boriti samo za sebe. Nije više ista osoba kao na početku serije. Želi promjenu i postat će borac za pravdu.

Story: Po čemu će se razlikovati treća sezona od prethodne dvije?

Serija je od prve epizode šokantna, ali u ovoj sezoni gledatelje očekuju još veća iznenađenja. Napokon će se pokrenuti zbivanja kakva odavno priželjkujemo. Vrijeme je za borbu!

Story: Poznati crveni kostimi kakve nose sluškinje često se mogu vidjeti na prosvjedima za prava žena. Kako se osjećate zbog toga?

Velika mi je čast. Taj kostim postao je simbol i podsjetnik na prava žena, a meni je još veća čast odjenuti ga svaki dan na posao. Tužna sam samo što svjedočimo događajima iz serije u stvarnom životu.