Uspomena na maturalnu zabavu i haljinu u kojoj je zablistala te večeri jedna je od najposebnijih sjećanja u životu svake žene, stoga Always svim maturanticama iz SOS Zajednice mladih koja djeluje u sklopu SOS Dječjeg sela, želi omogućiti najljepše uspomene na jedan od najglamuroznijih trenutaka u njihovim životima – doniranjem prekrasne maturalne dizajnerske haljine. Prikupljene su u Alwaysovoj humanitarnoj akciji 'Haljina sa srcem', a maturanticama iz SOS zajednice mladih uručene su danas u SOS Dječjem selu Ladimirevci i to u sklopu obilježavanja 20. obljetnice djelovanja SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Humanitarna akcija „Haljina sa srcem“ organizirana je u sklopu Dreft Fashion Week-a Zagreb koji se održao od 10. do 12. svibnja, a u nju su se uključili svi domaći modni dizajneri, sudionici Dreft Fashion Weeka, te osobe iz javnog života koji su donirali svoje haljine. Među njima su Leonarda Boban, Vanja Mamić, Tatjana Ivanišević, Lejla Filipović, Iva Šulentić, Suzy Josipović, Sarah Josipović, Marijana Batinić te Alma Premerl Zoko.
Ova je humanitarna akcija samo nastavak podupiranja mladih žena u njima najvažnijim životnim trenucima, te nastavak prošlogodišnje akcije kojom se u sklopu projekta Always stipendija, stipendiranju Kristina Begić i Sanja Srša, tijekom svih pet godina njihovog školovanja. Osim potpore djevojkama i ženama kroz humanitarno djelovanje, Always nastavlja biti njihov partner i u svakodnevnom životu pružajući im veći osjećaj udobnosti i zaštite. Novi Always Ultra odlikuje se udobnijim gornjim slojem, dermatološki je testiran i nježniji je prema koži. 50% smanjena dodirna površina između uloška i kože doprinosi manjem osjećaju ljepljivosti, uz 50% više upijajućeg volumena za veći osjećaj suhoće. Više informacija o Alwaysovim aktivnsotima i proizvodima potražite na Always Hrvatska FB fan stranici.