Nekoliko stotina djece ovaj je vikend uživalo u čitanju bajki, pjevanju pjesmica, crtanju, druženju sa sv. Nikolom i Krampusom, a sve povodom službene promocije dječjeg izdanja Ivane Radovniković - 'Bajke u pjesmama'. Tek preuređeni Branimir centar na taj je dan otvorio svoja vrata za svu djecu koja su htjela doći, a osim toga organizairao je i cijelodnevno druženje na način da je cijeli centar bio prilagođen najmanjima i uređen kao jedna velika dječja igraonica.

Ivana Radovniković i Boris Mirković Uz pomoć voditelja Borisa Mirkovića, Ivana je predstavila prvo ovakvo dječje izdanje edukativno-zabavne slikovnice, bojanke te dječji album s novim pjesmama i instrumentalnim karaokama, koji kroz pjesme donosi najpoznatije bajke svih vremena.
Ivana Radovniković i Boris Mirković Prije nekoliko dana predstavila je i službenu pjesmu sa izdanja, a radi se o pjesmi 'Trnoružica', koju su djeca pjevala s Ivanom čak nekoliko puta za redom. Osim malih posjetitelja koji su došli na druženje u Branimir centar, pjevačica je na pozornicu pozvala i svoje male prijatelje koji su zajedno sa njom snimili pjesmice 'Crvenkapica' i 'Pinokio', a radi se o dječjem zboru Bachovine. Svoj novi projekt 'Bajka u pjesmama' Ivana Radovniković  je predstavila i u eteru Narodnog radija. Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' izjavila je: "Osnovna ideja bila je opjevati klasične bajke, odnosno kroz autorsku glazbu i tekst ispričati priče koje su svima dobro poznate", rekla je Ivana koja na ovom zanimljivom projektu pjeva o Trnoružici, Crvenkapici, Ivici i Marici, Petru Panu, Pinokiu, Ružnom pačetu i Snjeguljici. "Nedostaju neke bajke, ali njih smo sačuvali za nastavak", izjavila je pjevačica, koja je dobila zadatak ispričati estradnu bajku. Glavni junaci postali su njeni estradni kolege. "Iza sedam gora i sedam mora živjela je Trnoružica, duge crne kose i crnih očiju i zvala se Severina. Kralj Goran Bare jako je volio svoju Trnoružicu, ali kraljica je bila zla. Ona je uvijek hodala u ekstravagantnim kostimima i zvala se Josipa Lisac. Bila je toliko ljubomorna da je poslala lovca Nenu Belana da ju ubije u šumi. No Severina je pobjegla. Ipak zla vila ju je začarala i ona se ubola na trn. Ali poljupcem ju je probudio princ Tony Cetinski i živjeli su sretno", ispričala je Ivana te nastavila bajku. "Nakon mnogo godina Severina i Tony dobili su djevojčicu, Crvenkapicu Mineu. Ona je uzela kolače i zaputila se prema šumi. Tamo je srela vuka Olivera. Vuk je pokušao prevariti Mineu, ali ona se nije dala i stigla je do senilne bakice. Bila je to Tereza. "Nono, nono jesi li ti", pitala je Tereza, ali zapravo to je već bio vuk Oliver. Odjednom se stvorio lovac Neno Belan i spasio Crvenkapicu i bakicu Terezu iz ormara, gdje ju je zavezao Oliver i živjeli su sretno i dugo, dugo do kraja vremena", maštovito je ispričala Ivana, što je dobro zabavilo slušatelje. Fotografije: Story Press