Nakon što su voditelji showa 'tvoje lice zvuči poznat0', Rene Bitorajac i Igor Mešin zamijenili  uloge, uslijedili su nastupi osmero natjecatelja. Nives Celzijus koja je u studio stigla kao gostujući član žirija, nije nastupila kao što su to do sada činili ostali glazbenici u toj ulozi. Giuliano je u pretposljednjoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' izvedbom pjesme 'Mambo nr. 5' odnio pobjedu te osigurao prolazak u finale, koje mu se u prošloj emisiji činilo tako daleko. Svojim su transformacijama finale osigurali i Vanda Winter, Mario Petreković te Baby Dooks, dok je Minei iosto 'izmaknulo za dlaku'. Naime, najveći broj ukupnih bodova ususret finalu osvojio je Mario Petreković s ukupno 482 boda, 438 prikupila je kroz 11 emisija Vanda Winter, Baby Dooks je trećeplasirani s 424 boda, a ovotjedni pobjednik Giuliano četvrti je finalist showa s 399 osvojenih bodova. Minea će pak, baš kao i Andrea Andrassy te Jasna Palić Picukarić i Ronald Braus u posljednjoj emisiji showa nastupiti u revijalnom  tonu. Kao pobjednik emisije, Giuliano je odabrao udrugu Most iz Splita kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna. Mario Petreković ovaj put je izveo pjesmu 'Moves Like Jagger' te za tu potrebu na binu došao gol do pasa s tetovažama identičnima pjevaču skupine Maroon 5.

Minea je utjelovila Cher, a prije snimanja najviše se bojala stylinga koji je više otkrivao nego pokrivao.
Ronald se transformirao u Vladu Kalembera i osvojio najmanje bodova od strane žirija.
Vanda Winter je ušla u lik Enriqiea Iglesiasa te se njen nastup posebno svidio gostujućoj članici žirija Nives Celzijus, koja je priznala da je ovaj pjevač svojevremeno izazivao leptiriće u njenom trbuhu.
Baby Dooks je svojom izvedbom osigurao zabavnu atmosferu u studiju, a žiri je pohvalio sve segmente njegove ovotjedne transformacije.
Jasna Palić Picukarić utjelovila je Danijelu Martinović, a žiri je pohvalio kako je uspješno uhvatila karakter pjevačice.
Andrea Andrassy imitirala je Lady Gagu.
U velikom finalu showa vidjet ćemo finaliste u svojim posljednjim transformacijama - Marija u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu Winter kao Rihannu i Giuliana kao Lennyja Kravitza. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Fotografije: Press Nove Tv