Spisteljica Milana Vlaović u opuštenoj je atmosferi kluba Gogo, zajedno s promotorima - filmskim redateljem Jasminom Durakovićem i glumicom Gordanom Boban, predstavila svoju posljednju knjigu 'Rašeljka i druge žene', a radi se zapravo o zbirci priča koje se pripovijedaju iz ugla bivše supruge nogometaša. Knjigu je napisala kao odgovor na proživljene trenutke tog svijeta za koji kaže da i nije tako sjajan i bajkovit kako to danas mediji predstavljaju i uvažavaju.
 Naglasak sarajevskog razgovora bio je naravno na nogometu i njegovom naličju i kroz prizmu kako ga je Milana Vlaović doživjela dok je živjela s bivšim suprugom Goranom Vlaovićem. Milana je u Sarajevu pričala o detaljima vezanim uz posljednju knjigu, kao i dvije ranije objavljene: 'Blato' i 'Bomboni od meda'.

Povodom zatvaranja festivala održano je i modno druženje kojim su predstavljene kreacije Aleksandre Dojčinović, miljenice hrvatske modne publike koja je u samo je nekoliko godina postala nezaobilazno dizajnersko ime na domaćoj modnoj sceni. Kroz druženje sa gostima i uz zvuke jazza u izvedbi Jazz trija Šukalo, Hadžić, Sirbubalo, Aleksandra je predstavila svoje modele performansom glumica Magacin Kabarea, a to su: Zana Marjanović, Mona Muratović, Sanela Krsmanović, Maja Zećo i Ena Kurtalić.
FotografIje: Story Press